Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Răzvan Simion s-a dat de gol! De ce vrea să moară după Dani Oțil: „Știu ce vrei să faci, te simt!”

Neatza cu Răzvan și Dani. E dovedit, frica de îmbătrânire este una dintre cele mai frecvente temeri cu care se confruntă oamenii. Într-un moment de sinceritate, Răzvan Simion a mărturisit că își dorește să moară după prietenul și partenerul său de matinal, Dani Oțil. 

Neatza cu Răzvan și Dani. E dovedit, frica de îmbătrânire este una dintre cele mai frecvente temeri cu care se confruntă oamenii. Într-un moment de sinceritate, Răzvan Simion a mărturisit că își dorește să moară după prietenul și partenerul său de matinal, Dani Oțil.

Unul e agitat, celălalt e „pe slow”. Pentru că se consideră mult mai calm, Răzvan Simion șia dat seama că va trăi mai mult decât prietenul Dani Oțil.

„Eu sunt pe low, pe încet..unde ne grăbim?! Tu ești agitat, o să mor după tine!”, a concluzionat Răzvan.

Printre teoriile despre particula lui Dumnezeu și fericirea supremă, Dani Oțil a simțit intențiile ascunse ale colegului său:

„Nu mă deranjează că vrei să mori după mine. Mi-e teamă că vrei să mori după mine, cu o zi, dou, nu contează, doar ca să pui manele la înmormântarea mea! Te simt!”, i-a spus Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro