Antena Căutare

Răzvan Simion s-a dat de gol! De ce vrea să moară după Dani Oțil: „Știu ce vrei să faci, te simt!”

Neatza cu Răzvan și Dani. E dovedit, frica de îmbătrânire este una dintre cele mai frecvente temeri cu care se confruntă oamenii. Într-un moment de sinceritate, Răzvan Simion a mărturisit că își dorește să moară după prietenul și partenerul său de matinal, Dani Oțil. 

Neatza cu Răzvan și Dani. E dovedit, frica de îmbătrânire este una dintre cele mai frecvente temeri cu care se confruntă oamenii. Într-un moment de sinceritate, Răzvan Simion a mărturisit că își dorește să moară după prietenul și partenerul său de matinal, Dani Oțil.

Unul e agitat, celălalt e „pe slow”. Pentru că se consideră mult mai calm, Răzvan Simion șia dat seama că va trăi mai mult decât prietenul Dani Oțil.

„Eu sunt pe low, pe încet..unde ne grăbim?! Tu ești agitat, o să mor după tine!”, a concluzionat Răzvan.

Printre teoriile despre particula lui Dumnezeu și fericirea supremă, Dani Oțil a simțit intențiile ascunse ale colegului său:

„Nu mă deranjează că vrei să mori după mine. Mi-e teamă că vrei să mori după mine, cu o zi, dou, nu contează, doar ca să pui manele la înmormântarea mea! Te simt!”, i-a spus Dani.

Echinocțiul de toamnă marchează intrarea în zodia Balanței! Cum stăm cu banii și cu dragostea?... Cele mai tari invenții ale lui Liviu Minescu: „Conectăm telefonul cu microfonul și o sunăm pe soția mea”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x