Antena Căutare

Răzvan Simion, victima modei: „Ai față de bătrânel care se îmbracă în hârtie de împachetat cadouri luată de la librărie”

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a rămas șocat când a văzut cu ce era încălțat Răzvan Simion.

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a rămas șocat când a văzut cu ce era încălțat Răzvan Simion.

Un nou episod „Poliția Modei” s-a turnat în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Rămas în urmă cu noile tendințe în materie de încălțăminte, simpaticul prezentator nu a putut să înțeleagă ce se întâmplă cu picioarele colegului său.

„Găsește-ți pe cineva care să stea legat de tine ca eticheta de adidasul lui Răzvan. Măi, lasă-mă pe mine să-ți dau jos asta roșie! Dar linghișpirele astea ce sunt? Nu-ți fâlfâie când alergi?”, a întrebat Dani Oțil.

Vrei să te distrezi și să petreci timp de calitate cu cel mic? Încearcă Wobble Yoga, unde sportul și meditația se îmbină... Momentul adevărului! Răzvan Simion și Dani Oțil și-au măsurat, în direct...brațele! „Tu nu ești zgârcit, doar nu ajungi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x