Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion vrea să devină sportiv: ”Anul acesta mă apuc de tir cu arcul invers, sărituri cu schiurile și parkour”

Răzvan Simion stârnește zeci de râsete în platoul emisunii Neatza cu dorințele lui de a se apuca de un sport puțin mai diferit decât cele deja existente.

"Vreau să fac sărituri cu schiurile" spune Răzvan plin de încredereîn timp ce Dani încearcă să-i reamintească ce frică are de înălțimi și de viteză.

"Vreau să fac până la 40 de ani turneul celor patru trambuline. Vreau să mă apuc de parkour. Tir cu arcul invers sau în sus", spune Răzvan cu entuziasm

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!