Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Rolul și eficiența ceaiurilor medicinale în combaterea tusei. „Consumul de ceaiuri calde ajută la ameliorarea rapidă a tusei”

Doctor Carmen Nonn, medic cu competență în apifitoterapie, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și vorbit despre rolul și eficiența ceaiurilor medicinale în combaterea tusei.

„Consumul de ceaiuri calde ajută în primul rând la ameliorarea mai rapidă a tusei datorită hidratării și nu numai. Apa folosită pentru infuzare, atât ea cât și plantele, special alese contra tusei ajută la fluidizarea mai rapidă a secreției, la eliminarea acesteia fară efort. Astfel, una dintre chei pentru a scăpa de tuse este hidratarea, și anume consumul a minim doi litri de lichide, dintre care o mare parte ceaiuri calde.” ,a spus Doctor Carmen Nonn.

Ceaiurile de șovârf, muguri de pin, cimbru, tei, scaiul vântului sau cuișoare au fost astfel gândite încât să fie eficiente atât în tusea seacă cât și în tusea productivă.

Iar pentru tusea cronică sunt recomandate ceaiurile de șovârf, plămânerică, urzica moartă albă sau fructe de fenicul.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se traversează regulamentar pe trecerea de pietoni. Ce a făcut un șofer... Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrie-te în concursul Cel mai sexy tătic. Ce premiu va primi câștigătorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x