Antena Căutare

România va organiza turneul final Euro U19 din 2021!

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Federația Română de Fotbal, a aflat Vlad Munteanu, manager operațional, ce înseamnă pentru România organizarea Campionatului European de Fotbal U19.

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Federația Română de Fotbal, a aflat de la Vlad Munteanu, manager operațional, ce înseamnă pentru România organizarea Campionatului European de Fotbal U19.

„Din punctul meu de vedere este un eveniment deosebit pentru că după experiența pe care o vom avea anul viitor vom reuși să dăm continuitate stadioanelor care se construiesc special pentru eveniment și faptul că ducem atenția spre juniori. Creți-mă că am avut niște competitori foarte puternici la nivel european, iar faptul că vom avea o competiție de această anvergură” , a povestit Vlad Munteanu.

Turneul final Euro U19 din 2021 va fi găzduit de România în iulie și va reuni opt echipe. Reprezentativa tricoloră U19 se va califica direct, din postura de gazdă.

Bună dimineața, Sănătate! Căderea părului - cauze și tratament... X și 0 cu pahare de apă, la Neatza cu Răzvan și Dani! Melisa și Răzvan Simion vs. Ramona Olaru și Loulou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x