Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Rose Stan de la Observator sau Amalia Ștefania de la Neatza cu Răzvan și Dani? Cine este cea mai bună "horoscopistă"?

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat-o pe nouă horoscopistă de la Observator, Rose Stan.

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat-o pe nouă horoscopistă de la Observator, Rose Stan.

Deși a afirmat că Rose Stan e tânără, influencer pe Instagram, Dani o dorește mai mult pe Amalia și spune că pe ea a paria „toți banii”.

Rose Stan este absolventă a școlii IMA și noua colegă de la Observator, și poate fi văzută în fiecare dimineață prezentând Horoscopul.

De asemenea, Dani a anunțat că încep din nou cursurile la IMA și că așteaptă să se încrie și mai mulți ca în seria trecută. Mai multe detalii vor fi puse pe site-ul de la Intact Media Academy.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!