Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

De pe băncile Intact Media Academy, la pupitrul de știri. Cum și-a transformat Rosse Stan pasiunea în carieră

Neatza cu Răzvan și Dani. Rosse Stan a venit să vorbească cu „domn profesor Răzvan”, în calitate de invitat! Rosse este absolventă a Intact Media Academy și poate fi văzută în fiecare dimineață prezentând Horoscopul la Observator Matinal.

Neatza cu Răzvan și Dani. Rosse Stan a venit să vorbească cu „domnii profesori Răzvan și Dani”, în calitate de invitat! Rosse este absolventă a Intact Media Academy și poate fi văzută în fiecare dimineață prezentând Horoscopul la Observator Matinal.

Încep cursurile la Intact Media Academy!

„Televiziunea nu a fost în mintea mea deloc, până anul trecut. Am ajuns să dau testul la Intact Media Academy și l-am luat! Nu este tocmai simplu, este compus din trei secțiuni: gramatică, cultură generală și creatvitate, care cred că a fost și punctul meu forte, am o imaginație bogată!”, a povestit Rosse Stan.

„Am vorbit cu mulți studenți la Jurnalism care mi-au spus că nu știau, după doi sau trei ani de studii, multe din lucrurile pe care eu le învățasem deja la Intact Media Academy”, a adăugat absolventa.

Însă nu toți absolvenții Intact Media Acedemy ajung să profeseze în televiziune. Cursurile IMA îi ajută pe studenți să obțină joburi și să exceleze în multe domenii.

„Te ajută în orice domeniu. În primul rând, mi se pare că este un curs de dezvoltare personală și de public speaking.”

Rosse Stan nu a uitat nici acum prima întâlnire cu profu' Dani Oțil. Ce i-a spus matinalul, puteți afla, din materialul video de mai sus.