Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

O melodie dedicată României, „Cântec pentru țară”, lansată de Runa, Tostogan'S și Kaira! „Am filmat și în Basarabia”

O melodie dedicată României, „Cântec pentru țară”, a fost lansată de Runa, Tostogan'S și Kaira, care au cântat-o, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Videoclipul piesei este filmat de Leonid Cojocaru, iar filmările au avut loc în mai multe locuri din țară, printre care Sighișioara, Bâlea Lac și Piatra Neamț.

Andrei Tostogan este un artist cu o prezență puternică în topurile muzicale din România, Republica Moldova și Kazahstan.

Luată la întrebări de Dani Oțil, Miruna Mănescu (Runa), care a reprezentat Elveția la Eurovision 2017, a spus că nu are gânduri de măritiș și că are în prezent un proiect în țara pentru care a intrat atunci în competiția muzicală.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro