Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în junglă. Platoul e de nerecunoscut! „S-a ales aşa pentru că aici ne mâncăm unii pe alţii”

Tematică interesantă la ediţia de astăzi de la Neatza cu Răzvan şi Dani! Decorul emisiunii s-a transformat într-o junglă!

Tematică interesantă la ediţia de astăzi de la Neatza cu Răzvan şi Dani! Decorul emisiunii s-a transformat într-o junglă!

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o surpriză inedită în acest final de săptămână. Platoul s-a transformat într-o junglă, în care zburdă liber antilope, maimuțe, girafe, lei și... hipopotami!

„În sfârșit, recunoaștem că trăim într-o junglă! Pentru că ne pregătim de două luni impresionante, avem de mers în Deltă, avem de mers la mare, am hotărât să pavoazăm banalul decor al emisiunii Neatza cu elemente de vacanță. S-a ales jungla, pentru că, se știe, aici ne mâncăm unii pe alții! Avem mai multe animăluțe prin platou: maimuța, girafa, hipopotamul, zebra”, a glumit Dani Oțil.

Cine sunt animalele din jungla de la Neatza cu Răzvan și Dani, puteți afla, din materialul video de mai sus.

Premieră! CRBL și Oase și-au făcut de cap ca „boșii” în videoclipul piesei „Cărămidă 9”: „Fă, Dooamne, să plouăăăăă”... Informații inedite despre Catedrala Sfântul Iosif, locul unde Papa Francisc va prezida Sfânta Liturghie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x