Antena Căutare

Se închid şcolile şi grădiniţele din toaţă ţara! Cum vor recupera elevii materia

Toate şcolile şi grădiniţele din România vor fi închise din data de 11 martie până în 22 martie. Pauya şcolară este provocată de teama răspândirii coronavirusului

Doamna Director de la Școala Gimnazială "Maica Domnului" din București speră că toată această boală să nu mai dureze foarte mult pentru că toată lumea este înjrijorată, chiar dacă la școala lor nu există încă niciun caz de coronavirus!

În opinia ei, ca persoană ce are în conducere o școală, această decizie de a suspenda cursurile este una excelentă ca măsură de prevenție împotriva răsândirii COVID-19. Aceasta, însă, își dorește ca suspendarea cursurilor să nu se extindă pentru că recuperarea va da bătăi de cap tuturor dacă trece de perioada de o săptămână.

Ce se întâmplă cu after school-urile în această perioadă?

Acestea nu sunt încadrate în rândul instituțiilor de învățământ așa că Ministerul Educației nu poate supenda funcționarea lor pe perioada carantinei, însă părinții sunt informați să nu își ducă copiii la astfel de programe în perioada imediat următoare.

Horoscopul zilei, 10 martie 2020. O zodie are câștiguri mari pe toate planurile, azi trebuie să profite la maximum... Prognoza Meteo, 10 martie 2020 - Vreme mohorâtă cu ploi în regiunile din sudul țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x