Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Neatza cu Razvan și Dani. Semnificația zilei în care sunt prăznuiți Sfinții Mihail și Gavril. Părintele Visarion Alexa: Fiecare om are un înger

Părintele Visarion Alexa explică la Neatza cu Razvan și Dani semnificația zilei în care sunt sărbătoriți Sfinții Mihail și Gavril.

„Astăzi sărbătorim soborul Arhanghelilor și Îngerilor, îngerii sunt împărțiți în mai multe ierarhii, e o lume ierarhizată, nu anarhică și arhanghelii sunt conducătorii cetei îngerești, pe ei i-a cunoscut noi.” , a povestit părintele Visarion Alexa.

De ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril este bine să bine să aprinzi o lumânară ca să „ai lumină” pe cealaltă lume.

„Când te duci să îți faci analizele sau când aștepți o veste bună, desigur Arhanghelul Gavril devine un însoțitor bun, iar când ești chemat la judecată într-un proces sau undeva să faci dreptate, cere discernământ de la Arhanghelul Mihail pentru că el este Arhanghelul dreptății și al luptei împotriva răului.” , a adăugat părintele.

Peste 1,3 milioane de români își sărbătoresc astăzi onamastica.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro