Antena Căutare

Neatza cu Razvan și Dani. Semnificația zilei în care sunt prăznuiți Sfinții Mihail și Gavril. Părintele Visarion Alexa: Fiecare om are un înger

Părintele Visarion Alexa explică la Neatza cu Razvan și Dani semnificația zilei în care sunt sărbătoriți Sfinții Mihail și Gavril.

„Astăzi sărbătorim soborul Arhanghelilor și Îngerilor, îngerii sunt împărțiți în mai multe ierarhii, e o lume ierarhizată, nu anarhică și arhanghelii sunt conducătorii cetei îngerești, pe ei i-a cunoscut noi.” , a povestit părintele Visarion Alexa.

De ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril este bine să bine să aprinzi o lumânară ca să „ai lumină” pe cealaltă lume.

„Când te duci să îți faci analizele sau când aștepți o veste bună, desigur Arhanghelul Gavril devine un însoțitor bun, iar când ești chemat la judecată într-un proces sau undeva să faci dreptate, cere discernământ de la Arhanghelul Mihail pentru că el este Arhanghelul dreptății și al luptei împotriva răului.” , a adăugat părintele.

Peste 1,3 milioane de români își sărbătoresc astăzi onamastica.

Neatza cu Razvan și Dani. Denisa Moga lansează melodia Dezinteresat: În melodie este vorba despre băieți... Neatza cu Razvan și Dani. La ce să te aștepți când ești însărcinată. Topul fricilor viitoarelor mămici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x