Antena Căutare

Neatza cu Răzvan şi Dani. Silvia Dumitrescu, invitație la spectacol. Evenimentul are loc în data de 10 noiembrie, la Sala Palatului.

Spectacolul Aniversar Silvia Dumitrescu - 35 de ani de la debut, 35 de ani de succes, are loc în data de 10 noiembrie, la Sala Palatului.

„A fost o perioadă plină și înaint și după anii 1990, pentru mine și pentru cariera mea a fost bine și înainte și după. Singura problemă a fost că la televizor nu aveam voie să apărem oricum, să ne destrăbălăm, cu cercei, cu fuste scurte. A fost o perioadă cu amintiri foarte frumoase.” , a spus Silvia Dumitrescu.

Printre invitații din 10 noiembrie se numără Gabriel Dorobanțu, Marina Voica, actorii Horațiu Mălăiele și Vasile Muraru. Vor mai urca pe scenă Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Gabriel Cotabiță, Carmen Rădulescu, Marina Florea, Adrian Daminescu, Annes și Stela Enache.

Pe scena ar fi trebuit să urce și Mihai Constantinescu. „Suntem cu toții foarte triști, va fi un moment dedicat lui în cadrul acestui spectacol. El s-ar fi bucurat mult să fie printre invitați, nu îmi vine să vorbesc despre el la trecut, nu pot să cred că a plecat dintre noi.” , a adăugat artista.

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste ale generației de aur a muzicii ușoare românești. Aceasta s-a lansat la Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia 1985” , unde a obținut premiul întâi la secțiunea „Interpretare”

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Lacrimile lui Raoul Lambert și momentul istoric care va avea loc în fotbal... Neatza cu Razvan și Dani. Denisa Moga lansează melodia Dezinteresat: În melodie este vorba despre băieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x