Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Smiley News. Ce pot face trei ruși pe o motocicletă? „Asta înseamnă fachirismul adevărat!”

Trei ruși și o motocicletă. Ce-a ieșit, ne-a arătat chiar Cătălin Oprișan, redactorul şef de la a1.ro, cel care explorează colțurile întunecate ale internetului în căutarea celor mai amuzante videoclipuri pentru rubrica „Smiley News”. 

Trei ruși și o motocicletă. Ce-a ieșit, ne-a arătat chiar Cătălin Oprișan, redactorul şef de la a1.ro, cel care explorează colțurile întunecate ale internetului în căutarea celor mai amuzante videoclipuri pentru rubrica „Smiley News”.

„Avem trei băieți pe o motocicletă cu ataș, remorcați de alt băiat, cu o mașină”, a explicat Cătălin Oprișan.

Contrar aparențelor, nu este vorba de o acrobație sau scamatorie automobilistică. Cu puțin „ajutor” de la drum, băieții vor ajunge din trei, unul.

„Din trei, rămâne unul singur. Iată momentul de magie! Abracadabra, asta înseamnă fachirismul adevărat la poporul rus!”

Întreg momentul de magie, în materialul video de mai sus, din ediția de luni, 23 septembrie, a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!