Antena Căutare

Smiley News. Ce pot face trei ruși pe o motocicletă? „Asta înseamnă fachirismul adevărat!”

Trei ruși și o motocicletă. Ce-a ieșit, ne-a arătat chiar Cătălin Oprișan, redactorul şef de la a1.ro, cel care explorează colțurile întunecate ale internetului în căutarea celor mai amuzante videoclipuri pentru rubrica „Smiley News”. 

Trei ruși și o motocicletă. Ce-a ieșit, ne-a arătat chiar Cătălin Oprișan, redactorul şef de la a1.ro, cel care explorează colțurile întunecate ale internetului în căutarea celor mai amuzante videoclipuri pentru rubrica „Smiley News”.

„Avem trei băieți pe o motocicletă cu ataș, remorcați de alt băiat, cu o mașină”, a explicat Cătălin Oprișan.

Contrar aparențelor, nu este vorba de o acrobație sau scamatorie automobilistică. Cu puțin „ajutor” de la drum, băieții vor ajunge din trei, unul.

„Din trei, rămâne unul singur. Iată momentul de magie! Abracadabra, asta înseamnă fachirismul adevărat la poporul rus!”

Întreg momentul de magie, în materialul video de mai sus, din ediția de luni, 23 septembrie, a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cupidon este mic copil pe lângă Romanticul X! Gabriel Chioseaua, demonstrație la Neatza cu Răzvan și Dani: Eu sunt doar ... Orădeni, vi se pregătește ceva! Kinga Sebestyen organizează cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie: „Intrăm în Car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x