Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Putem scăpa de stările anxioase și de stres cu ajutorul plantelor

Dr. Carmen Nonn, medic cu competență în apifitoterapie, a explicat la "Neatza cu Răzvan si Dani" cum se pot gestiona stările anxioase și stresul cu ajutorul plantelor.

Dr. Carmen Nonn, medic cu competență în apifitoterapie, a explicat la "Neatza cu Răzvan si Dani" cum se pot gestiona stările anxioase și stresul cu ajutorul plantelor.

Aceste stări au fost definite și analizate în ultimii ani, tot mai mulți oameni la nivel global contruntându-se cu simptome comune, ce au dus la aceleași concluzii.

„Stresul reprezintă un sindrom, o constelație de răspunsuri nespecifice, cu un caracter general adaptativ provocat de agresiunea agenților stresori asupra organismului", definea omul de știință Hans Selye, cel care a introdus în circulație conceptul de stres.

În ajutorul nostru vin plantele, sub diverse forme, ce pot ajuta la gestionarea stărilor de anxietate și stres. Ce e de făcut ne spune medicul Carmen Nonn!

Neatza cu Răzvan și Dani. Râzi cu lacrimi: Care e asemănarea între vocea unei femei și mâna ginecologului?... Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să-ți convingi managerul să-ți mărească salariul: Șefu', trebuie să-mi dai bani mai mulți,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x