Antena Căutare

Ellida Toma ne prezintă cele mai sexy ținute de vară la Neatza cu Răzvan și Dani

În cadrul rubricii Stil de Succes, Ellida Toma ne prezintă cele mai potrivite și sexy ținute de vacanță. Ce trebuie să ne punem în bagaj, dar și cum ne împachetăm hainele.

În cadrul rubricii Stil de Succes, Ellida Toma ne prezintă cele mai potrivite ținute de vacanță. Ce trebuie să ne punem în bagaj, dar și cum ne împachetăm hainele.

Pentru că este sezonul vancațelor automat trebuie să ne gândim la ținute de vacanță dar și la modul cum împachetăm bagajele.

Niște ținute care să îmbine comoditatea cu elegantul, dar și ținute sexy pentru a te face remarcată indiferent de destinație, și cel mai important, acestea trebuie să fie potrivite pentru Instagram, pentru că se știe că vacanțele nu vin numai cu relaxare, dar și cu conținut pentru rețelele sociale.

Pentru o vacanță cat mai sexy și lejeră, sunt de preferat rochiile dintr-un material subțire și culori electrizante, care atrag privirile, înflorate, cu volane sau simple.

Croiurile lejere, materialele fluide sunt cele mai potrivite pentru o vancanță. Ținutele trebuie să ne permită să ne mișcăm lejer și să profitam de tot ce ne oferă vacanța.

Vacanță cu familia în Delta Dunării. Iată unde se pot distra copiii!... Dani Oțil a surprins-o în ipostaze sexy pe Gazela de Instagram: Vezi că ți s-a desfăcut costumul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x