Antena Căutare

Rochiile ce nu se vor demoda niciodată, prezentate la „Stil de succes by Ellida Toma”. Designerul Elena Perseil, nelipsită de la Săptămâna Modei Paris

De pe podiumul Săptămânii Modei de la Paris, direct la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Invitată în rubrica „Stil de succes by Ellida Toma”, Elena Perseil și-a prezentat noua colecție de rochii inspirate din anii '80.

„Vom vedea cea mai recentă colecție semnată Elena Perseil. o colecție ce a fost lansată la Paris. Elena este o prezență constantă la Săptămâna Modei de la Paris. Colecția primăvară-vară 2020 vine cu rochii spectaculoase, de-o eleganță atemporală”, a explicat Ellida Toma.

Designerul Elena Perseil participă în fiecare sezon la Săptămâna Modei de la Paris. Aceasta și-a prezentat colecțiile la New York, Paris, Copenhaga și Tokyo.

„Este foarte frumos și interesant. Se vorbește despre tendință, despre tendința pieței, efectiv, despre comercial”, a spus designerul Elena Perseil.

Colecția designerului este inspirată puternic din tendințele anilor '80. Rochiile lungi, fluide cu „touch-uri” geometrice, sunt cu adevărat spectaculoase. „Este o combinație elegantă și ușor de purtat.”

Elisabeta Lipă ne-a pus canotorii la treabă! Sportivii s-au înarmat cu saci de gunoi și strâng mizeria din jurul lacului... Prins beat la volan, acest om a avut o explicație senzațională. De ce nu a lăsat pe altcineva să-l ducă acasă: „Doamne f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x