Antena Căutare

Mici bijuterii vestimentare pentru copii, prezentate în cadrul rubricii „Stil de Succes cu Ellida Toma”

Joi, în cadrul rubricii „Stil de succes cu Ellida Toma”, Manuela Drambă, brand manager la o casă de modă pentru copii, a prezentat noua colecție vestimentară de vară pentru cei mici.

Joi, în cadrul rubricii „Stil de succes cu Ellida Toma”, Manuela Drambă, brand manager la o casă de modă pentru copii, a prezentat noua colecție vestimentară de vară pentru cei mici.

„Urmează 1 iunie, ne pregătim să sărbătorim copilăria și mi se pare foarte important să punctăm câteva aspecte legate de vestimentația copiilor, care sunt din ce în ce mai prezenți la evenimente. Avem nevoie de sfaturile specialiștilor, iar Manuela este foarte pasionată de hainele pentru copii și a făcut chiar o casă de modă care, vara aceasta, va lansa două colecții”, a explicat stilistul Ellida Toma.

Creațiile sunt mici bijuterii vestimentare prezente în toată lumea: New York, Londra, Moscova, Dubai sau Barcelona. Colecțiile de haine pentru copii conțin piese moderne, chic, realizate din materiale elegante și confortabile, cu un accent deosebit pe detalii.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Ce bine le stă împreună! Dani Oţil şi iubita lui au „adoptat” şapte copii! „Uite, ăsta mic chiar seamănă cu tine!”... Dani Oțil, primele cerințe pentru nuntă: „Pubere, să nu crezi că scapi de plic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x