Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Tehnici și manevre de prim ajutor cu Viorel Teacă, un polițist cu suflet mare: Am încălțat un puști de etnie romă cu adidașii copilului meu

Viorel Teacă este absolvent al Școlii de Poliție Nicolae Golescu din Slatina și al Facultății de Drept Constantin Brâncuși. De 23 de ani este agent.

Viorel Teacă este absolvent al Școlii de Poliție Nicolae Golescu din Slatina și al Facultății de Drept Constantin Brâncuși. De 23 de ani este agent.

Viorel s-a remarcat printr-un videoclip postat pe internet în care a făcut un gest care a stârnit emoții. Acesta i-a oferit unui copil de etnie romă încălțările copilului lui.

Între anii 2014-2017, Viorel Teacă a acumulat experiență în domeniul medical cu peste 5.000 de ore lucrate în domeniu.

Acesta deține și un certificat obținut în Marea Britanie în urma cursurilor de perfecționare efectuate. Până în prezent a predat cursuri de Prim Ajutor sub emblema Crucii Roșii Olt, unde activează ca voluntar.

Viorel a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să prezinte câteva din tehnicile de Prim Ajutor în cazul în care suntem puși în postura de a trebui să ajutăm pe cineva înainte de venirea autorităților.

Cel mai important lucru este siguranța salvatorului. Fie că ești de la Smurd, pompier sau salvamar, trebuie să te asiguri tu ca salvator. „În cazul în care ai dubii că nu vei ieși din valuri, nu o faci”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!