Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore? Poți să primești până la 600 de euro despăgubiri!

 

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, a aflat de la Mihai Jurcă, cum putem să fim despăgubiți în cazul anulării ori întârzierii zborurilor.

Conform legislației, un pasager poate să primească până la 600 de euro despăgubiri în cazul unei întârzieri mai mari de trei ore.

În perioada verii se întămplă tot mai mult să întărzie zborurile șu astfel oamenii pot aștepta ore în șir în aeroport. 

Se pot obține despăgubiri între 250 și 600 euro ăn funcție de distanța care trebuie zburată și în funcție de numărul de ore de întârziere. Trebuie să aveam cel puțin trei ore de întârziere. În cazul curselor lungi se poate obține o despăgubire de 600 euro asta dacă avionul ajunge la destinație cu o decalare de patru ore. Mare atenție, se ia în calcul ora aterizării, nu ora decolării. 

Există posibilitatea fie să ne adresăm noi companiilor aeriene, dar sunt și compani care se ocupă cu recuperarea despăgubirilor pentru noi, în cazul în care noi nu reușim. 

Putem anunța autoritățile în maxim trei ani după ce ne-a fost întârziat zborul. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI