Live acumFilm: Transformers 3 (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Toată lumea crede că în această fotografie apare fiul lui Răzvan Simion: „Nu, sunt chiar eu, în 1993”

Răzvan Simion a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o fotografie de colecţie din anul 1993 în care apare îmbracat în kimono la prima competţie de karate pe care a şi câştigat-o!

Răzvan Simion a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o fotografie de colecţie din anul 1993 în care apare îmbracat în kimono la prima competiţie de karate pe care a câştigat-o!

„Avem această fotografie, ce datează din 1992-1993. Toată lumea crede că e fiul meu acolo, ei bine nu, eu sunt! Prima competiție de karate pe care am câștigat-o. (...) Cred că am și acum diploma acasă”, a povestit Răzvan Simion.

Fotografia are o valoare sentimentală deosebită pentru prezentator, nu doar pentru momentul imortalizat. „A fost făcută chiar cu aparatul pe care am făcut eu primele fotografii, un Smena. Îl aveam de la niște ruși.”

„Am avut un start bun, dar mi-a luat fața colegul Dani, care era în toate loturile de cadeți și juniori de profil..el a ajun la karate pentru că s-a dus la dansuri populare!”, a glumit Răzvan Simion.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!