Antena Căutare

Toată lumea crede că în această fotografie apare fiul lui Răzvan Simion: „Nu, sunt chiar eu, în 1993”

Răzvan Simion a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o fotografie de colecţie din anul 1993 în care apare îmbracat în kimono la prima competţie de karate pe care a şi câştigat-o!

Răzvan Simion a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o fotografie de colecţie din anul 1993 în care apare îmbracat în kimono la prima competiţie de karate pe care a câştigat-o!

„Avem această fotografie, ce datează din 1992-1993. Toată lumea crede că e fiul meu acolo, ei bine nu, eu sunt! Prima competiție de karate pe care am câștigat-o. (...) Cred că am și acum diploma acasă”, a povestit Răzvan Simion.

Fotografia are o valoare sentimentală deosebită pentru prezentator, nu doar pentru momentul imortalizat. „A fost făcută chiar cu aparatul pe care am făcut eu primele fotografii, un Smena. Îl aveam de la niște ruși.”

„Am avut un start bun, dar mi-a luat fața colegul Dani, care era în toate loturile de cadeți și juniori de profil..el a ajun la karate pentru că s-a dus la dansuri populare!”, a glumit Răzvan Simion.

Premieră în televiziune! Neatza cu Răzvan și Dani transmite live, timp de o săptămână, din Delta Dunării... Trupa ”Axxa” s-a reunit la Neatza cu Răzvan şi Dani! Cu se ocupă acum membrii trupei, la 20 de ani de la înființare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x