Antena Căutare

Dani Oțil a spus tot! Iată motivul pentru care nu vrea încă să devină tată! "Uite de ce nu fac eu copil. Mai stau 10,12,50 de ani. Nu fac copil să vă bateți voi joc de el!" VIDEO

Prima etapă de înscriere în învățământul primar la clasa pregătitoare, este cuprinsă între 4 și 23 martie. Cererile tip de înscriere pot fi completate online sau la sediul școlii.

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-a vorbit despre actele necesare înscrierii copiilor în clasa pregătitoare. Cu această ocazie, Dani și-a arătat nemulțumirea față de sistemul românesc de învățământ, care schimbă anual regulile din Educație.

Dani a protestat în stilulul său caracteristic, plin de umor, față de situația din sistemul de învățământ, explicând că aceste schimbări care au loc în fiecare an la nivelul învățământului, și instabilitatea din sistem ar fi responsabile pentru faptul că nu se hotărăște le să devină încă tată.

"O sa fac copii, dragi colegi, când o să ne hotărâm când începe pregătitoarea, când se termină pregătitoarea, cât durează un an școlar și când se termină. Uite de ce nu fac eu copil. Nu pot. Mai stau 10,12,50 de ani. Nu fac copil să vă bateți voi joc de el!" a spus Dani.

În cadrul emisiunii s-a discutat despre noile schimbări care au loc și anul acesta și tot ce trebuie să știe părinții care vor să-și înscrie copiii la clasa pregătitoare în perioada imediat următoare, când încep înscrierile.

Urmăriți în VIDEO-ul de mai sus, toate informațiile, difuzate la Neatza cu Răzvan și Dani!

Barza, motiv de bucurie sau disperare pentru Dani Oțil? Prezentatorul încearcă să scape de strigătele colegilor: Să vă l... Panică generată de Covid-19! 600 de persoane se prezintă, zilnic, la camera de gardă, după depistarea primului caz de co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x