Antena Căutare

Totul despre peeling, tratamentul-vedetă în sezonul rece

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un centru de înfrumusețare din București, ne explică importanța unui peeling în sezonul rece.

După o vară în care ne-am bucurat de soare, dar soarele a însemnat totodată și multă suferință pentru pielea noastră, acum în sezonul rece venim cu peeling-ul, care promite să ne aducă tenul perfect, lipsit de pete și riduri.

Este indicat ca acest peeling să fie făcut în perioada rece, din cauza faptului că în perioada verii am fost expuși razelor ultraviolete, la vânt și astfel pielea noastră s-a îngroșat. Prin peeling se elimină celulele moarte de la suprafață și lasă un ten curat care primește substanțele nutritive.

Citește și: Ce este acidul mandelic și ce beneficii are pentru ten

Peelingul este potrivit pentru toată lumea, pentru că există mai multe tipuri de peeling, cate unu pentru fiecare tip de ten. Un peeling executat corect, elimină petele, acneea și ridurile fine și redă strălucirea pierdută în timpul verii.

Sabina Lisievici, actrița din România care a cucerit Hollywood-ul, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!... Cum se scrie corect: Shaorma sau șaorma? Marian Duță și Cătălin Oprișan dezbat chestiunea zilei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x