Antena Căutare

Faci nuntă anul acesta? Ce reguli trebuie să respecți dacă vrei să strălucești

Cei care se căsătoresc în 2020 trebuie să știe ce trenduri definesc acest an. Care sunt sfaturile și trucurile de la specialiștii în hairstyle și design vestimentar?

Se spune că cea mai fericită zi din viața unei femei este aceea în care face pasul cel mare și spune un „da” hotărât în fața destinului! Care este secretul pentru a avea o nuntă perfectă în anul 2020?

Pentru anul 2020, trendul în materie de coafuri pentru nuntă se axează pe simplitate sau pe stilul retro. Din punct de vedere al rochiilor de mireasă, decolteul este foarte important și noile colecții pun accent pe transparență și pe elemente supradimensionate.

Totuși, rochia și coafura trebuie să reflecte personalitatea și preferințele miresei pentru ca rezultatul să fie unul cât mai fericit. O mireasă care se simte frumoasă este și o mireasă fericită!

Cum se organizează o nuntă ca la carte și care sunt sfaturile utile pentru anul 2020? Află totul urmărind materialul celor de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Fenomen îngrijorător în România! Oamenii iau cu asalt Camera de gardă și medicii sunt copleșiți! Ce se întâmplă... Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei un pahar de cidru! Efectele se văd imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x