Antena Căutare

„Hai să colorăm blocurile gri”, cea mai tare piesă a momentului! Trupa El Negro, moment de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani!

El Negro, prima și cea mai longevivă trupă de muzică reggae din România, sărbătorește 20 de ani de activitate printr-un turneu aniversat, numit „20 de ani de Reggae”! 

El Negro, prima și cea mai longevivă trupă de muzică reggae din România, sărbătorește 20 de ani de activitate printr-un turneu aniversat, numit „20 de ani de Reggae”!

Trupa a luat ființă în februarie 1999 și membrii trupei s-au tot schimbat de-a lungul timpului, dar solistul, Bogdan Negroiu, este și acum solistul El Negro.

De data aceasta, trupa El Negro se laudă cu o super colaborare cu o tânără de 14 ani, care s-a făcut remarcată la școala de muzică unde predă solistul. A primit și un cadou de la Bogdan, pentru ca drumul ei în muzică să fie unul mai frumos și mai ușor!

După o activitate de 20 de ani de reggae, Bogdan Negroiu de la El Negru este cunoscut pentru modul inedit de-a face muzică.

Trupa El Negro se detașează total de mesajele muzicale simple și generale găsindu-și resurse de expresie pentru un public aparte, atent la problemele sociale, de identitate și evadări din cotidianul din ce în ce mai rutinat. Un moment cu adevărat special din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost atunci când au interpretat piesa „Blocurile gri”!

Cel mai șmecher vânzător de la piață! Bate orice mentalist! Folosește un cântar ce merge...cu puterea minții!... Mariana Calfa, cu găina la Neatza cu Răzvan și Dani: Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x