Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

„Fie să renască” în 14 orașe din România! Phoenix, legenda vie a rock-ului românesc, pornește în turneu: „Avem un mesaj ce trebuie să ajungă la public”

Trupa Phoenix începe în data de 26 octombrie, la Galați, turneul național ”Fie să renască”, și care va cuprinde 14 orașe.

Trupa Phoenix începe în data de 26 octombrie, la Galați, turneul național ”Fie să renască”, și care va cuprinde 14 orașe.

Abia întorși din Canada, unde au susținut patru concerte, Nicu Covaci și colegii de trupă se pregătesc pentru un nou turneu național. Aristul a pvestit că a fost plăcut surprins de căldură cu care au fost primiți de românii de acolo.

„Românii pe care i-am întâlnit acolo sunt oameni bine situați și cu o căldură în suflet...ne-au întâmpinat cu atâta prietenie și atâta căldură, chiar am fost impresionați”, a povestit Nicu Covaci.

Turneul național „Fie să renască” începe pe 26 octombrie, la Galați, și va cuprinde 14 orașe: Brașov, Cluj, Sibiu, Botoșani, Vaslui, Iași, Buzău, Brăila, Oradea, Arad, Constanța, Ploiești, București.

„Avem o muzică plină de mesaj. Nu cântăm pentru distracție, ci avem un mesaj ce trebuie să ajungă la public”, a explicat Nicu Covaci.

Formația Phoenix va susține un concert special la Arenele Romane din București, pe 15 decembrie, de la ora 19:00. Phoenix va cânta alături de invitați speciali și de Riot Monk, White Coast Rebels & Latvian Blues Band, trupe ce vor deschide show-ul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro