Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Un tânăr de 17 ani a parcurs 10.000 km cu bicicletă în patru luni: M-am întâlnit cu ursul pe drum

 

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, din Parcul Regele Mihai I al României, a aflat de la Silviu Timofte, cu o experiență de 10 ani în cercetășie, cum a parcurs 10.000 de km cu bicicletă în patru luni.

Plăcerea pentru pedalat și dorința de a vedea locuri noi, de a cunoaște oameni noi, l-a făcut pe Silviu să plece cu bibicleta prin România. 

Traseul a început din Iași și s-a desfășurat prin toate județele țării. La doar 17 ani a reușit să depășească toate obstacolele întălnite pe drum și să se maturizeze. 

Silviu a pornit în călătorie pe 2 iunie, la Iași, iar pe parcurs a pedalat alături de 80 de cercetași din toate zonele țării. Acesta îndeamnă tinerii să se bucure de o viață în mișcare, aproape de natură. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI