Antena Căutare

Un val de aer polar va răci vremea începând de marţi. Cât ne mai bucurăm de căldură

Meteorologul Florinela Georgescu ne spune cât ne mai bucurăm de zile calde. Conform previziunilor, un val de aer polar va răci vremea începând de marţi.

Meteorologul Florinela Georgescu ne spune cât ne mai bucurăm de zile calde. Conform previziunilor, un val de aer polar va răci vremea începând de marţi.

După o vară neobișnuită cu fenomene extreme cu tornade și ploi cu grindină, dar și zile extrem de fierbinți, avem și o toamnă pe măsură. Vine un val de aer polar chiar în zilele ce urmează, asupra României.

Florinela Georgescu, director din cadrul ANM, a explicat că fenomenul de aer polar nu este o surpriză absolută, precizând că toamna se mai întâmplă astfel de lucruri, adică pătrunderi de aer rece care țin să ne amintească faptul că sezonul rece nu este departe.

Chiar dacă încă vorbim de temperaturi de vară astăzi, maine, pe partea de sud a țării, în schimb, în jumătatea de nord a țării răcirea începe chiar de astăzi.

Răcirea continuă este un proces care va afecta treptat toată țara. Zilele când va fi cel mai frig în zona de sud, vor fi vineri și sâmbătă, când este posibil și la București ca maximele să ajungă la maxim 20, 21 de grade celsius.

Vestea bună este că zilele reci vin fără precipitații, însă sunt șanse ca în zilele care urmează să existe ploi de scurtă durată, fară aspect de furtună.

Interzis cardiacilor! Vedete, dezmăț în piscină, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ramona Olaru și Diana Stejereanu au făcu... Cel mai nou model de stergători de parbriz! Iată de ce elemente ai nevoie pentru a folosi stergătoarele pe timp de ploai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x