Antena Căutare

Viața la bloc, mai scumpă pentru vecinii necivilizați! Cum se vor aplica noile amenzi stabilite de Asociațiile de Proprietari

Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru locatarii gălăgioși, viața la bloc poate fi extrem de scumpă. Cei care încalcă prevederile regulamentului pot fi amendați chiar de președintele imobilului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru locatarii gălăgioși, viața la bloc poate fi extrem de scumpă. Cei care încalcă prevederile regulamentului pot fi amendați chiar de președintele imobilului.

Viaţa la bloc ar putea fi mult mai scumpă pentru românii necivilizaţi. Asociaţiile de Proprietari sunt obligate să adopte până la sfârşitul lunii un regulament de ordine interioară. Iar cei care încalcă prevederile lui pot fi amendaţi chiar de preşedintele de bloc.

Fiecare Asociaţie de Proprietari este obligată să aibă propriul regulament de ordine interioară, arată un ordin al Ministeurului Dezvoltării intrat în vigoare de aproape un an. Termenul limită expiră la sfârşitul lunii.

Printre altele, acest regulament spune că este interzisă depozitarea lucrurilor pe casa scării şi pe celelalte spaţii comune. Dacă un locatar îşi inundă un vecin, atunci trebuie să-i plătească reparaţiile. De asemenea, cei din bloc se obligă să păstreze curăţenia şi să respecte orele de linişte.

Regulamentul poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Dezvoltării. Dar fiecare Asociaţie poate veni cu reguli noi.

„Această amendă nu are legătură cu cele date de Poliție. În acest caz, reprezintă plata tuturor necazurilor pe care le-ai creat. De exemplu, dacă strici interfonul, ascensorul, dacă vei cauza o inundație în bloc și afectezi pereții vecinilor etc. Toate pagubele se impută prin lista de plată, la factura blocului”, a explicat Radu Opaina, președintele Federației Asociațiilor de Proprietari din România.

Răzvan și Dani, la borcan! „Neatza” caută campioana la pus murături. Elena Grigore: „Am o rețetă simplă și veche. Fără I... De pe băncile Intact Media Academy, la pupitrul de știri. Cum și-a transformat Rosse Stan pasiunea în carieră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x