Antena Căutare

Viteză și îndemânare, la Cupa Cheile Grădiștei. La finalul competiției, Dani Oțil a urcat pe podium! „La noi nu contează banii, atâta timp cât pe primul loc e Dani!”

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă un material de la Campionatul Național de Viteză în Coastă, etapă de viteză în coastă de la Cheile Grădiștei.

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă un material de la Campionatul Național de Viteză în Coastă, etapă de viteză de la Cheile Grădiștei.

„Cheile Grădiștei, 2019. Suntem la munte, într-un loc dăruit de Dumnezeu, într-o stațiune absolut senzațională, de nivel internațional. Sper să fie o zi reușită pentru mine și pentru ceilalți concurenți. Să înceapă cursa”, a spus Dani Oțil, cu câteva momente înainte de etapa de viteză în coastă de la Cheile Grădiștei.

Pregătește-ți corpul pentru vară! Carbohidrații pe care ii poți mânca oricând, chiar și atunci când vrei să slăbești... Simina este convinsă că fiica ei, Amalia, este un „superbebe”! „Cred că a simțit că ceva se întâmplă azi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x