Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Vrei să ai un machiaj impecabil? Uite care sunt cele mai frecvente greșeli de make-up

Vrei să-ți ascunzi imperfecțiunile, dar nu știi cum să o faci? La Neatza cu Răzvan și Dani poți vedea care sunt cele mai frecvente greșeli de make-up.

„Anticearcănul, din punctul meu de vedere este una dintre cele mai mari greșeli pe care fetițele, domnișoarele, doamnele le fac. Toată lumea în momentul în care încearcă să își acopere zona cu probleme, aleargă în magazine și ia un produs cu cea mai groasă textură și un produs foarte deschis la culoare.” , a explicat Paulina Buldumea, profesor de make-up.

O zonă închisă la culoare se corectează doar cu un produs închis la culoare! Aproape 80% din femei își aleg greșit anticearcănul.

Toate domnișoarele cumpără un fond de ten cam cu două tonuri mai închise decât culoarea pielii, total greșit. Din punctul meu de vedere trebuie să alegem un fond de ten cu jumătate de ton mai deschis, decât unul închis.” , a adăugat make-up artistul.

Râzi cu lacrimi! Magicianul Robert Tudor, număr de iluzionism de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani... Neatza cu Răzvan și Dani. Amna și Any1 au lansat o nouă piesă. „Este o piesă foarte frumoasă, este sensibilă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x