Antena Căutare

A sunat clopoțelul! Alexandra Băltărețu, cea mai gingașă candidată de la "Școala de ucenice", vrea să demonstreze că e de nota 10

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani", Alexandra Băltărețu, candidată la „Școala de ucenice", a venit să dea probă de ucenică.

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani", Alexandra Băltărețu, candidată la „Școala de ucenice", a venit să dea probă de ucenică.

Alexandra Băltărețu și-a luat inima-n dinți și a venit în platoul „Neatza” să ne demonstreze că este perfectă pentru postul de ucenică.

Are poftă de viață, ca la 20 de ani, și este „spirt”! Când era micuță, se visa vedetă și stomatolog, dar, pentru că nu a avut „chimie cu chimia”, a rămas doar varianta vedetă.

Cum s-a descurcat Alexandra în primele minute petrecute în fața camerelor de filmat și alături de cei doi prezentatori ai emisiunii, veți afla din imaginile de mai jos:

Dani vede în viitor! „Când o să am eu 70 de ani, Flavia o să apară cum a pozat acum JLo”... WOW! Dani a trecut la un alt nivel: „După tricoul fustă al lui Răzvan, m-am hotarât să mă îmbrac în stilul 2020”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x