Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

A sunat clopoțelul! Alexandra Băltărețu, cea mai gingașă candidată de la "Școala de ucenice", vrea să demonstreze că e de nota 10

 

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani", Alexandra Băltărețu, candidată la „Școala de ucenice", a venit să dea probă de ucenică.

Alexandra Băltărețu și-a luat inima-n dinți și a venit în platoul „Neatza” să ne demonstreze că este perfectă pentru postul de ucenică.

Are poftă de viață, ca la 20 de ani, și este „spirt”! Când era micuță, se visa vedetă și stomatolog, dar, pentru că nu a avut „chimie cu chimia”, a rămas doar varianta vedetă.

Cum s-a descurcat Alexandra în primele minute petrecute în fața camerelor de filmat și alături de cei doi prezentatori ai emisiunii, veți afla din imaginile de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe