Antena Căutare

Nu există așa ceva! Cătălin Oprișan și Marian Duță, primul sărut, în direct, la Gara de Nord: „Când îl sărută, cu buzițele, îi dă un bilețel”

Premieră absolută la Neatza cu Răzvan și Dani! Pe un peron al Gării de Nord, Cătălin Oprișan și Marian Duță au trăit un moment plin de tandrețe.

Gara de Nord le-a văzut pe toate! Despărțiri dureroase, revederi emoționant, certuri, bătăi...Marian Duță și Cătălin Oprișan au vorbit despre istoria complicată a gării.

Totul a început în 1850

Domnul Grant vine tocmai din Scoția și se căsătorește cu o domnișoară din București Zoia Racoviță, care era, întâmplător, nepoata lui Dinică Golescu. La căsătorie, bunicul moșier le dă zestre și o bucată de pământ.

1868

Principele Carol, viitorul rege al României, alege locul pentru construcția viitoarei gări.

1870

Se inaugurează, „la 'șto”, fiind dată în folosință o singură linie.

1872

Are loc marea inaugurare a „Gării Târgoviște”. „Uită de Gara de Nord! De ce? Pentru că Calea Griviței era Calea Târgoviște, la acea vreme, fiind și drumul către Târgoviște”, a explicat Cătălin Oprișan.

Întrega istorie a Gării de Nord, în materialul video de mai sus.

„Drago-oferta” specială de Valentine's Day! CFR oferă bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți. Până când este val... NU e banc! De ce a alergat un bărbat 50 de kilometri în jurul mesei din sufragerie? Cursa a durat aproape cinci ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x