Antena Căutare

Neatza de Weekend, 9 aprilie 2023. Scapă de petele de grăsime de pe vase, rapid și eficient, cu Triumf

În ediția de Neatza de duminică, 9 aprilie, chef Cătălin Rizea și Diana Munteanu au aflat cum pot petrece mai mult timp cu familia de sărbători și mai puțin în bucătărie.

neatza-de-weekend Galerie
Neatza de Weekend, 9 aprilie 2023. Scapă de petele de grăsime de pe vase, rapid și eficient, cu Triumf | Antena 1

Nu există masă de Paște fără mâncărurile tradiționale, de la sarmale și friptură până la ciorba de miel. Însă ce faci când, în urmă, rămân doar vasele pline de grăsime, după ce ai pregătit tot de Sărbători? Pentru asta, prietenii de la Farmec îți vin în ajutor!

Fără pete de grăsime în bucătărie, cu Triumf Degresant Spumă

În cea mai recentă ediție de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea le-a povestit telespectatorilor că are mai multe rețete de preparat, printre care și carne de pui sau de pește. Cum a recunoscut și bucătarul, când gătești în familie, totul e frumos, până când vine momentul să speli vasele.

Aici intervin problemele când gătești de Paște și, mai ales, cu grăsimea care trebuie, ulterior, îndepărtată. Atunci, Diana Munteanu i-a venit în ajutor cu Triumf Degresant Spumă, demonstrându-i cât de rapid se curăță totul.

„E foarte, foarte simplu, folosim produsul și lăsăm să acționeze puțin. S-a distribuit foarte bine pe toată suprafața, apoi ștergem cu o lavetă umedă sau clătim sub jetul de apă”, a explicat Diana Munteanu.

„E foarte ușor de curățat, am timp să și gătesc, apoi să mă relaxez”, a completat Cătălin Rizea.

„Uite, cât de repede! A acționat rapid și eficient”, a dat verdictul prezentatoarea TV.

Produsul, marca Farmec, este ideal pentru inox, sticlă, email, ceramică, fiind recomandat pentru chiuvete, blat bucătărie, frigider, hotă, aragaz, cuptor, plite, grătare, rotisoare, vase, gresie/ faianţă, sticlă termorezistentă.

Nu folosi produsul la curăţarea cuptoarelor cu microunde, a vaselor teflonate, a suprafeţelor din aluminiu, a linoleumului sau a altor suprafeţe vopsite sau lăcuite.

Păstrează numai în ambalajul original la temperatura de 15-25°C.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x