Căutare Live

”Neatza” se reîntoarce de luni, 31 august, de la ora 8.00. Dani: ”Știrea nu e că Messi pleacă, ci că noi revenim!”

”Știți care e paradoxul? Că vacanța continuă, deși noi am încheiat-o!”, spune Dani. ”Neatza” revine de luni, 31 august, de la ora 8.00, la Antena 1. ”N-am ajuns la mare anul acesta, dar am făcut rost de nisip și de soare. De unde și unde, vedeți de luni!”

N-au putut ajunge la mare anul acesta, dar au făcut rost de raze de soare și de multă voie bună. De luni, 31 august, de la ora 8.00!

”Știu că știrea e că Messi vrea să plece de la FC Barcelona, dar vestea nu e asta, ci aceea că noi revenim, de luni, 31 august, de la ora 8”, glumește Dani. ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cea mai iubită emisiune matinală din România, se întoarce la Antena 1.

”Ne vedem sus, la Promenada, pentru că încă e soare și frumos afară. N-am ajuns anul acesta la mare, dar și de aici, de la înălțime, ne putem distra. În plus, ne și vedem față în față, dacă aveți drum pe acolo. Dar respectând distanțarea socială, da?”, mai spune Dani, care adaugă că noul sezon vine cu multe surprize. ”Însă, tocmai pentru că sunt surprize, le vom dezvălui live, de la 8, de luni încolo”.

Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

„Noi încă suntem cu gândul la vacanţă, telespectatorii noştri sunt încă în vacanţă, aşa că v-am pregătit nişte veritabile dimineţi de vacanţă, având în vedere condiţiile actuale şi faptul că noţiunea aceasta a suferit modificări în acest an. Ne-am propus să intrăm în normalitate de pe terasa Promenada Mall, cu jocuri, cu prieteni dragi şi cu stare de bine, în general. După această <<vacanţă>>, le pregătim telespectatorilor o <<superNeatza>>, aşadar rămâneţi alături de noi!”, a declarat producătorul emisiunii, Elena Păun.

Dani Oțil, fermecat de frumusețea Gabrielei Prisăcariu! I-a făcut cea mai fierbinte fotografie, în vacanță. „Ce ar mai f... Horoscopul zilei, 31 august 2020. O zodie are probleme la serviciu, iar alta dă lovitura în plan financiar...
Ultimele știri