Antena Căutare

Nicole Cherry renunţă la carieră muzicală!? Artista a făcut anunțul: ”Jumătate din anul de școală e ratat!”

Nicole Cherry a făcut un pas spre actorie. Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, Nicole Cherry s-a apucat de dublat filme pentru copii.

Nicole Cherry a făcut un pas spre actorie. Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, Nicole Cherry s-a apucat de dublat filme pentru copii.

Astfel, vocea lui Nicole sună bine nu doar pe melodii, ci și în filme. Cireșica i-a împrumutat vocea lui Sophie, în ”Marele Uriaș Prietenos”, aceasta fiind aleasă chiar de Steven Spielberg.

Invitată la ”Neatza”, Nicole ne-a încântat cu piesa ”Miraculos”, coloana sonoră a serialului de animație ”Buburuza și Motan Noir”.

Deși invitațiile la evenimente și concerte curg valuri, Nicole reușește să le îmbine cu succes cu școala. ”Trebuie să-ți scriem scutire pentru școală. Jumate din an îl ratezi din cauza noastră, că vii la Neatza”, a glumit Dani.

Un copil devenit femeie! Nicole Chery e ”Miraculo(a)s(ă)”: Cireșica, apariție de excepție la ”Neatza”... El e Charlie Chaplin de România, cu baston și cu fason! Te uiți și te minunezi! Artistul i-a făcut pe toți să râdă! (VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x