Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Băieții de la „Noaptea târziu”, piesă acidă pentru toți influencerii din România! Versurile sunt senzație

Dimineață de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani după ce simpaticii băieți de la trupa Noaptea Târziu ne-au făcut ziua mai frumoasă cu piesa „Influencere”!

Melodia numită „Influencere” prezintă un fenomen ce caracterizează societatea din ziua de azi și anume, dorința multora de-a ajunge vedete peste noapte, cu orice preț.

BĂIEȚII DE LA „NOAPTEA TÂRZIU” AU LANSAT PIESA „INFLUENCERE”

Din versurile piesei, ironice de altfel, înțelegem încă o dată faptul că în dorința de-a deveni influenceri, mulți recurg chiar și la cele mai surprinzătoare gesturi, totul pentru faimă și bani!

citește și: Ramona Olaru, declarație de dragoste emoționantă pentru Cuza de la Noaptea Târziu! A filmat tot! „Iubirea mea!” - VIDEO

Piesa băieților de la Noaptea Târziu are toate șansele să ajungă un adevărat hit și se bucură deja de mult succes în rândul fanilor.

Băieții de la „Noaptea târziu”, invitați la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Invitați la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, artiștii au făcut un show de zile mari, cum numai ei știu să facă!

Iată mai jos și videoclip original al piesei băieților de la Noaptea Târziu:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro