Antena Căutare

Motorola a lansat Razr 50 Ultra, telefonul pliabil cu cel mai mare ecran extern

Noul model de telefon pliabil Motorola. Motorola a lansat Razr 50 Ultra, telefonul pliabil cu cel mai mare ecran extern

colaj ramona motorola Galerie
Noul telefon Motorola se găsește deja în România la partenerii autorizați, cu o ofertă specială până pe data de 17 iulie. | A1

Motorola a lansat Razr 50 Ultra, acesta fiind cel mai nou model din familia Razr. Smartphone-ul are cel mai mare și mai inteligent ecran extern de pe un telefon pliabil.

Noul telefon Motorola se găsește deja în România la partenerii autorizați, cu o ofertă specială până pe data de 17 iulie.

Motorola lansează noul Razr 50 Ultra

Acesta este primul telefon pliabil cu asistent AI pe un ecran extern, cu funcționalități AI ale camerei. Noul model de telefon plaibil marca Motorola se deosebește de toate celelalte smartphone-uri pliabile deja extistente pe piață prin funcționalitatea sa îmbunătățită.

Noul telefon Motorola se găsește deja în România la partenerii autorizați, cu o ofertă specială până pe data de 17 iulie.

Designul unic și atrăgător face acest telefon să fie ușor de purtat și foarte cool. Pentru a activa camera, trebuie doar să faci câteva mișcări din încheietură și obții cele mai frumoase și clare fotografii.

Telefonul este disponibil în mai multe culori, iar memoria internă pentru care puteți opta variază de la 12GB la 512GB.

Funcția care îl face cu adevărat să fie special este ecranul extern, dar și clapeta cu un design unic. Noul Motorola nu e destinat doar distracției și celor care sunt pasionați de fotografie și videografie, ci și pentru cei cu multe task-uri de bifat într-o zi.

Cu ajutorul aplicației Google Gemini poți termina cu ușurință toate sarcinile zilnice și poți eficientiza munca pe care o poți face direct de pe telefon.

Cu noul model pliabil, poți filma foarte ușor videoclipuri la o calitate profesională. Tot ce trebuie să faci este să deschizi camera, să formezi un unghi de 90 grade și atunci înregistrarea video va porni imediat.

Cu modul Photo Booth, vei putea surpinde patru posturi diferite și vei obține fotografii perfect sincronizate. Cadrele integrate și filtrele vor ajuta să îți îmbunătățești experiența atunci când fotografiezi.

Cu funcția de previzualizare dublă poți utiliza ecranul extern pentru a te poziționa perfect înainte de a face o fotografie. Așa vei știi că fiecare poză de-a ta va ieși fără cusur.

Povestea de viață a Corinei Chiran, celebră pe TikTok pentru replica „Bună dimineața, melc”. A dat un job stabil pe natu... Neatza cu Răzvan și Dani, 2 iulie. Rețeta savuroasă a lui Nicolai Tand pentru pui cu sos chimichurri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 3 iulie 2024. Maria și Ștefan, escapadă romantică la munte. Ce declarații și-au făcut cei doi îndrăgostiți
Mireasa Sezonul 9, 3 iulie 2024. Maria și Ștefan, escapadă romantică la munte. Ce declarații și-au făcut cei doi îndrăgostiți Miercuri, 03.07.2024, 16:45
Citește și
x