Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Nu e glumăă! Dani a stat pe Tinder în Tenerife și a fost pe punctul să se întoarcă însurat din vacanță: "Domnișoară, sunteți liberă diseară?"

 

Vacanța pe meleagurile încălzite a făcut din Dani un și mai mare doritor de senzații tari. Nu, nu e vorba de motoare, de curse sau de zmee, ci de ceva mult mai intens: femeile.

Și unde găsești femei atunci când te afli în Tenerife? Pe Tinder, celebra aplicație dedicată burlacilor. În cazul de față, Dani. 

Astfel, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a prezentat, în direct, cine a încercat să-l "agaţe" în Tenerfie.

Atenție, se râde! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe