Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Nu mănânci "de dulce"? Inspectorii de la Protecția Consumatorilor trag un semnal de alarmă: "Atenție la produsele de post din magazine!"

 

Paul Anghel, director general ANPC, a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să vorbească produsele de post.

Pentru că în aceste zile, tot mai multi dintre români țin post, alimentația devine o reală problemă, căci varietatea produselor scade. Astfel, dacă nu mănânci "de dulce", trebuie să ai grijă ce cumperi din magazine. 

"Au fost identificate produse de post, care aveau în componență zer din lapte praf, deci nu erau tocmai de post", explică directorul ANPC, care a mai vorbit și despre pachetele turistice de Paște, dar și despre cumpărăturile online în România.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE