Antena Căutare

Smiley News: Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se dau probele practice pentru permisul auto.

Proba practică pentru examenul auto se va susține, din nou. Cei care vor să obțină permisul de conducere trebuie să treacă o probă supremă.

Atenție!!! Proba se numește "Ață cu Ac". Cum procedezi?

Activitatea de instruire se va desfășura în spații deschise, cu respectarea distanței de socializare. De asemenea, la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere vor fi respectate măsurile pentru limitarea infecției cu COVID-19.

Smiley News: Melodia "Take on me" cântată la o mașina de spălat​

Proba nu este una ușoară! Trebuie să te urci în mașină singur, iar pe mașină o sa fie lipită o ață, ață ce trebuie bagată într-un ac. Dai mașina în spate, te uiți în oglinzile retrovizoare, îți pui centura de siguranță, lași frâna de mână și tot ce trebuie să mai faci este să bagi ața în ac. Totul va fi supravegheat de un polițist.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Prognoza Meteo, 1 iunie 2020. Vreme rece și ploioasă de Ziua Copilului în întreaga țară... Râzi cu lacrimi! Cătălin Oprişan debutează în magie: "Vă ghicesc cărțile în 10 secunde!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x