Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Smiley News: O nouă variantă de a umple rezervorul mașinii cu benzină. Râzi cu lacrimi!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, o nouă variantă de a umple rezervorul mașinii cu benzină.

O şoferiţă a găsit o nouă variantă de a umple rezervorul mașinii cu benzină.

Decât să se plimbe cu mașina prin benzinărie până găsește o pompă care să fie pe partea cu rezervorul, femeia s-a gândit că este mult mai ușor să umple un bidon cu benzină, după care să facă plinul mașinii.

Smiley News: O pisică apare în cadru, în timpul unei slujbe online, și „fură” laptele de pe masă. Reacția vicarului. VIDEO

În timp ce încerca să-şi alimenteze autovehiculul, un alt şofer care aştepta la rând şi-a scos telefonul şi a început să filmeze totul.

După câteva minute de amuzament, nimeni nu s-a dus să o ajute.

Femeia a reușit într-un final să bage benzină în rezervor, după care a plecat.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro