Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Nu arunca hainele vechi! O rochie de seară poate renaște cu un retuș de 50 de lei

 

Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o croitorie din București, a aflat de la Alina Merișor cum putem să ne dăm refresh la garderobă. Mai exact, fie că avem o haină care s-a uzat, fie nu ne mai place modelul unei rochii. Nu aruncați nimic, este sfatul specialistului.

O geacă din piele ecologică, de exemplu, care se poate uza în timp, va fi retușată și va arăta ca nouă. Fie că vorbim despre reconstrucția unui guler care s-a ros sau de transformarea unei părți dintr-o rochie, se pot face magii cu hainele deja purtate, iar avantajul cel mai mare este prețul. 

Nu vă mai place rochia de seară cumpărată anul trecut! Poate fi modificată parțial, după gustul fiecăreia! În materialul video de mai sus veți găsi câteva demonstrații, dar și costurile aferente.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI