Antena Căutare

Oana Sîrbu ne invită într-o "Vacanţă la mare"! Arată la fel ca-n „Anii de liceu”

Oana Sîrbu a interpretat la Neatza melodia "Vacanţă la mare", o melodie superbă ce va încânta toți ascultătorii. În 1985, artista a câștigat trofeul "Steaua fără nume", dar consacrarea avea să o cunoască datorită filmului „Ani de liceu”, în care a jucat alături de Ștefan Bănică, juratul „X Factor”.

Oana Sîrbu a interpretat la Neatza melodia "Vacanţă la mare", o melodie superbă ce va încânta toți ascultătorii. În 1985, artista a câștigat trofeul "Steaua fără nume", dar consacrarea avea să o cunoască datorită filmului „Ani de liceu”, în care a jucat alături de Ștefan Bănică, juratul „X Factor”.

Chiar dacă au trecut anii, Oana a reușit să-și păstreze frumusețea și prospețimea!

CITEȘTE ȘI: Sunt 30 de ani de când o auzi! ”Ani de liceu” a fost melodia comandată de regizorul Liceenilor, respinsă inițial: ”E monotonă, nu va prinde. În plus, ce vor spune tovarășii profesori despre versuri?”

Din seria succeselor cinamatografiei românești din perioada comunistă, la loc de cinste, stă ”Liceenii”. Așa se face că povestea de dragoste dintre Dana și Mihai, așa cum încă-i mai știe lumea pe artiștii Oana Sârbu și Ștefan Bănică, a trecut orice barieră a timpului. Cele două personaje principale, un scenariu nemuritor, alți actori de renume, precum Tamara Buciuceanu - Botez, plus o muzică de film care încheie și astăzi balurile de absolvire, duc la o singură concluzie: producția ”Liceenii”, la 30 de ani de la prima difuzare, cu aerul comunist al apelativului ”tovarăș”, a fost un succes!

Junioarele de la echipa de gimnastică ritmică au venit cu tolba plină de medalii de la Ruse... Bună dimineaţa, sănătate! Importanţa ochelarilor de soare pe timpul verii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x