Antena Căutare

Oliveris de la Agriro Fresh, salatele asortate frumuseții. Sunt gata preparate și ideale pentru o alimentație sănătoasă

Dani și Chef Nicolai Tand, bucătarul maramureșean de la Neatza cu Răzvan și Dani, s-au arătat de-a dreptul încântați astăzi de salatele Oliveris de la Agriro Fresh, care sunt mix-uri de salate “ready to eat”, gata preparate în diferite combinaţii. Iată cât de bine arată fiecare și ce beneficii au.

Oliveris de la Agriro Fresh, salatele asortate frumuseții. Sunt gata preparate și ideale pentru o alimentație sănătoasă Galerie
Oliveris de la Agriro Fresh, salatele asortate frumuseții. Sunt gata preparate și ideale pentru o alimentație sănătoasă | Antena 1

Masa din bucătăria de la Neatza s-a umplut astăzi de mult verde încântător, dat de produsele proaspete de la Agriro Fresh. Oliveris sunt salatele “ready to eat”, mix-uri de salate gata preparate în diferite combinaţii.

Cu rucola, valeriană, iceberg, busuioc, baby spanac, varză roșie, morcovi, lattughino verde sau alte ingrediente proaspete și sănătoase, ai de unde alege. Pentru că salatele sunt gata făcute, chiar și spălate, gândiți-vă la timpul pe care îl veți câștiga. Odată ajunși acasă de la magazin, nu trebuie decât să le așezați pe farfurie.

Dani: „Sunt convins că aveți același secret ca și mine. Pentru că am trăit mult timp singur, îmi făceam câte o salată când veneam de la antrenament. Timpul de preparare a salatei a scăzut enorm pentru că acum te duci la pungă, ai desfăcut-o și whew, ai scăpat de treaba asta! Mai ales dacă e și spălată”.

Chef Nicolai Tand: „Dragilor, cei de la Oliveris au salate perfecte, amestecate, gata spălate. Trebuie doar să desfaci punga și să arunci așa, bade. Ai rucola, ai spanac, ce mai e pe aici, valeriană”.

„Salata verde e bine s-o mănânci și vara, și iarna, bade”, a mai completat bucătarul maramureșean. „În general, acasă, mie îmi place să am salată la aproape orice mâncare, dragul meu”.

Un aspect important al produselor Agriro Fresh îl reprezintă și faptul că prin procesul de prelucrare utilizat se păstrează intacte gustul şi proprietăţile intrinseci ale plantelor.

Chef Nicolai Tand: „Uite ce faină-i asta! Ai văzut filmul Cocktail cu Tom Cruise? Uitați, salată cocktail!”.

Despre Agriro Fresh și Oliveris, salatele “ready to eat”

Agriro Fresh este lider pe piaţa producătorilor de plante aromatice şi salate “ready to eat” din țara noastră.

Portofoliul cuprinde peste 150 de produse, structurate în două categorii: “Master Green”- care cuprinde o gamă variată de plante aromatice proaspete (rozmarin, mentă, busuioc, cimbru, oregano etc) şi “Oliveris” - salatele gata preparate în diferite combinaţii, pe care le-ați putut vedea și în ediția de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Pisicile sunt familie” continuă la Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrie-ți felina pe care o iubești în concursul Whiskas... Friptură de vită cu sos de piper și cartofi lionezi. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x