Opere de 15 milioane de euro expuse la Art Safari Bucureşti! Cea mai mare expoziție dedicată lui Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani

Muzeul temporar Art Safari București, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, pune în scenă, în cadrul ediției 2019, cea mai mare expoziție dedicată marelui pictor român Nicolae Tonitza, organizată în țara noastră, în ultimii 50 de ani.

Muzeul temporar Art Safari București, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, pune în scenă, în cadrul ediției 2019, cea mai mare expoziție dedicată marelui pictor român Nicolae Tonitza, organizată în țara noastră, în ultimii 50 de ani. Conceptul expoziției este universul copilăriei, ilustrat magistral de Tonitza.

Unul dintre ambasadorii expoziției este actrița Ada Condeescu, care are câteva fotografii expuse.

„Am fost foarte fericită că anul astă am reușit să îmi fac timp, să mă strecor și să răspund invitației lui Mihai Zgondoiu și Ioanei Ciocan. Să nu fiu doar ambasador al evenimentul și să și expun.” , a spus Ada Condeescu.

„Trebuie să veniți este până pe 6 octombrie, sunt foarte mulți artiști, toți talentați. Sunt zone foarte diferite, de la pictură până la instalație.” , a adăugat aceasta.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri