Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ora de magie, la Neatza cu Răzvan și Dani! Antonio Satiru te amețește cu numărul său de iluzionism

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Antonio Satiru, cel mai mare magician din România, a venit cu o invitație la un spectacol de magie.

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Antonio Satiru, cel mai mare magician din România, a venit cu o invitație la un spectacol de magie.

Pentru cei care vor să îl vadă pe Antonio în timpul actului de magie, sunt invitați maine dimineață, la ora 10:00, la Teatrul Excelsior, se numește „Magia copilăriei”, fiind un show pentru întreaga familie.

Antonio a făcut și o demonstrație direct din platoul de la Neatza, ajutat de prezentatorul Răzvan, care a rămas surprins de truc.

În 2018, pe 13 februarie, Antonia a făcut cele mai multe tăieturi cu o singură mâna în pachetele de cărți de joc, urmând să fie omologat în Cartea Recordurilor, însă s-a întâmplat ceva pe parcurs. Acesta lucrează să își depășească propriul record anul acesta și speră sa ajungă sa faca peste 3.000 de tăieturi cu o mâna.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!