Antena Căutare

Ora de magie, la Neatza cu Răzvan și Dani! Antonio Satiru te amețește cu numărul său de iluzionism

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Antonio Satiru, cel mai mare magician din România, a venit cu o invitație la un spectacol de magie.

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Antonio Satiru, cel mai mare magician din România, a venit cu o invitație la un spectacol de magie.

Pentru cei care vor să îl vadă pe Antonio în timpul actului de magie, sunt invitați maine dimineață, la ora 10:00, la Teatrul Excelsior, se numește „Magia copilăriei”, fiind un show pentru întreaga familie.

Antonio a făcut și o demonstrație direct din platoul de la Neatza, ajutat de prezentatorul Răzvan, care a rămas surprins de truc.

În 2018, pe 13 februarie, Antonia a făcut cele mai multe tăieturi cu o singură mâna în pachetele de cărți de joc, urmând să fie omologat în Cartea Recordurilor, însă s-a întâmplat ceva pe parcurs. Acesta lucrează să își depășească propriul record anul acesta și speră sa ajungă sa faca peste 3.000 de tăieturi cu o mâna.

Un tânăr de 17 ani a parcurs 10.000 km cu bicicletă în patru luni: M-am întâlnit cu ursul pe drum... Cronica de film, cu Irina Margareta Nistor: Rambo Last Blood, Once Upon a Time... in Hollywood și The Goldfinch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x