Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Păi, e frumos aşa?! Dani, supărat de lipsa de organizare din redacţie: "Nu există aşa ceva. Flavia nu îşi foloseşte niciodată cana ei"

 

Dani este supărat pe Flavia că nu își folosește cana ei. Prezentatorul îi compune un mic cântecel, poate așa, de aici încolo, o să folosească lucrurile ei și nu pe ale colegilor.

"Mi-am pus linguriţa pe marginea farfuriei într-un anume loc, să ştiu unde o găsesc. Când m-am întors, era linguriţa Amaliei pusă peste a mea... Nu mai zic de băut. Nu foloseşti cana altuia, aşa cum fac fetele noastre. Din acest motiv, s-au adus căni cu numele fiecăruia dintre noi, dar NICIODATĂ în mâna Flaviei nu o găseşti pe cea care trebuie. Nu există aşa ceva", a spus Dani supărat.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe