Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Nu te mai cuprind pantalonii? Pune-le un șurub și ai rezolvat problema! |Video

La rubrica "Smiley News" nu doar râzi, ci înveți și trucuri utile despre cum să-ți legi pantalonii atunci ©ând nu ai o curea la îndemână. Imaginile te vor face să râzi cu lacrimi.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum a pus un ucrainian un șurub la pantaloni.

Râzi în hohote! Anunț public: "Barul este închis, a născut nevastă-mea! " Continuarea, te prăpădești de râs! |VIDEO

La rubrica Smiley News de la Neatza cu Razvan și Dani au fost prezentate niște filmulețe amuzante despre cum să-ți legi pantalonii atunci când nu ai la îndemână o curea.

Imaginile stârnesc hohotele de râs, când un bărbat alege să-și lega pantalonii cu un șurub, în timp ce un altul folosește lesa unui câtel pe post de curea. Faza comică este în momentul în care constată ca la capătul celălalt al sforii se afl a cătelul.

Râzi în hohote! Invenție de sezon! Cum să mănânci cu masca pe față! |VIDEO

Râsul nu se oprește aici, deoarece Catalin Oprișan vine cu o completare despre modul în care își leaga el pantalonii atunci când nu folosește curea, folosind un ac de siguranță.

Urmăriti tot filmulețul comic si vă amuzați, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Razvan și Dani.

Râzi în hohote! Invenție de sezon! Cum să mănânci cu masca pe față! |VIDEO... Imagini interzise cardiacilor! Ce "bătaie" le-ai mai da fetelor de la "Happy Dance"! Dani, știe iubi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x