Antena Căutare

Parada de 1 Decembrie 2019. Armata Română, spectacol impresionant la Arcul de Triumf. La multi ani, România!

Imagini impresionante de la Parada de Ziua Națională de la Arcul de Triumf. În timpul intonării imnului, în semn de salut, bateria de artilerie a Brigăzii 30 Gardă execută 21 de salve de tun.

Parada de 1 Decembrie 2019. Armata Română, spectacol impresionant la Arcul de Triumf. La multi ani, România! Galerie
Armata Română, spectacol impresionant la Arcul de Triumf

Generalul Petrescu i-a acordat onorulul șefului de stat. Este deschiderea oficială a Paradei Militare. Urmează intonarea imnului de stat, iar apoi surprinzătoarea parada.

În timpul intonării Imnului Național, în semn de salut, bateria de artilerie a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” execută 21 de salve de tun.

Cel care va da sartul defilării în București este comandantul de paradă, Generalul Maior, Vasile Toader. Este un general care la rândul lui este și veteran al Teatrului de Operații din Afganistan.

Anul acesta, pentru prima dată, va fi un bloc militar dedicat veteranilor Armatei României și va deschis de către veteranul Ionuț Butoi, în scaun rulant. Este un al moment emoționant și un moment care merita să existe în această paradă.

Este pentru prima dată când parada este deschisă de un general de aviație. Pentru prima dată, la paradă avem supersonicile F16.

„Da, este adevărat, anul acesta avem premiere de tipul avioanelor F16 și cel ma nou radar intrat în dotarea forțelor aeriene române. Este un radar foarte modern, tridimensional și contribuie la formarea imaginii aeriene, a spațiului aerian. Este absolut necesar cercetarea și supravegherea la distanțe mari și altitudini mari.” , a declarat Dragoș Bratu, colonel locotenent.

Neatza cu Răzvan și Dani. Diana Matei, detalii din culisele Te cunosc de undeva!: A fost un disconfort maxim să mă trans... Neatza cu Răzvan și Dani. Cum s-a realizat România Mare în 1918. Imagini din timpul Marii Uniri și mesajul episcopului I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x