Antena Căutare

Paul Georgescu, primul om din lume care a înotat o milă la Cercul Polar, dezvăluie secretul rezistenței sale uimitoare | Video

Paul Georgescu, campion mondial la ice swimming, a reușit să înoate o milă în apele înghețate de la Cercul Polar.

Paul Georgescu, campion mondial la ice swimming la proba de 500 de metri, a reușit să înoate o milă (1600m) în apele înghețate de la Cercul Polar, în Antarctica, în 22 de minute și 44 de secunde.

Paul Georgescu, cel mai bun înotător în ape înghețate, dezvăluie secretul rezistenței sale uimitoare.

"Mă antrenez, sunt mai odihnit și este posibil să mai pregătec un proiect. Multe ore de înot, o să fie o premieră pentru România. Acum la 27 de grade, organismul se adaptează și e bine că pot să mă antrenez toată perioada anului și la rece și la cald", a spus Paul Georgescu.

După ce a înotat o milă în apele înghețate de la Cercul Polar pe 22 februarie 2020, Paul Georgescu, în vârstă de 41 de ani, nu a devenit doar primul înotător din lume care a reușit una ca asta, ci a bătut alte trei recorduri:

A fost înotătorul cu cea mai rapidă milă la Cercul Polar (Cath Pendleton din Marea Britanie a înotat, de asemenea, o milă în 32 de minute și 54 de secunde)

A fost înotătorul cu cea mai rapidă milă în Antarctica

A fost înotătorul care a înotat cea mai rapidă milă extremă numită Ice Zero (temperatura apei la Cercul Polar a fost de 0.1 grade Celsius).

Profesor de educație fizică în viața de zi cu zi la o școală privată din București și cel mai cunoscut înotător în ape libere din România, Paul Georgescu, fost poloist de performanță la echipa Steaua București, se numără acum printre cei 33 de înotători din toată lumea care au înotat cel puțin un kilometru în ape înghețate.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Smiley News: Cel mai tare joc de îndemânare și coordonare | VIDEO... Florin Răduță, câștigătorul X Factor, a lansat o piesă nou-nouță! "Fără tine (Oh oh)", melodia care te ajută s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x